Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt.

img1

Elsner logo white
ELSNER KFT.

BEMUTATKOZÁS


Fő tevékenységünk műanyag-fröccsöntő szerszámok készítése és szerszámalkatrészek gyártása, a tervezéstől a kivitelezésig, de az egyedi gyártás mellett profilunkba vág a tömeggyártás is, melynek keretében huzal- és tömbszikra-forgácsolást, marást (2D, 3D, HSC), CNC automata esztergálást, CNC egyedi gyártást és lézermegmunkálást is vállalunk.


arrow down2

 

success

Igényes ipari termékek gyártószerszámait készítjük hazai megrendelőinknek és nagy hírű autóipari beszállítóknak Németországba, Nagy-Britaniába és Svédországba.success

Modern gépparkunkat folyamatos beruházással fejlesztjük, így biztosítani tudjuk, hogy megfeleljünk az európai szintű ipari termelés követelményeinek.

 

success

2009-től kezdődően az Új Magyarország Fejlesztési Terv, majd később az Új Széchenyi terv keretében sikeres pályázatokat követően több, mint 400 millió Ft támogatáshoz sikerült hozzájutnunk.

A projektekről itt találhat többet.

 

success

Minőségirányítási rendszerünk és folyamataink felépítése követi az ISO9001:2009 és az ISO 14001:2005 nemzetközi szabványok modelljét.


Tanusítványok megtekintése 
Tevékenységünk, szolgáltatásunk végrehajtásakor szigorúan betartjuk a ránk vonatkozó jogszabályokat, törvényi rendeleteket és a vevőkkel, beszállítókkal kötött megállapodásokat. A működéshez szükséges erőforrásokat a környezetvédelmi előírások maximális figyelembe vételével biztosítjuk, az üzleti és gyártási folyamatokat kontrolláljuk és mérjük. Megelőző és helyesbítő tevékenységeink révén gondoskodunk a folyamatok rendszeres fejlesztéséről, hogy kitűzött céljainkat elérjük.

  

bg szerszamgyartas3

SZERSZÁMGYÁRTÁS

A LEGKORSZERŰBB TECHNOLÓGIÁVAL


Fő tevékenységünk a szerszámgyártás, szerszámtervezés, továbbá műanyag-fröccsöntő szerszámok készítése és egyedi és speciális szerszámalkatrészek gyártása.

A szerszámgyártás mellett lehetőségünk van egyedi bérmunkák vállalására is, melynek keretében huzal- és tömbszikraforgácsolást, marást (2D, 3D, HSC), CNC automata esztergálást, CNC egyedi gyártást és lézermegmunkálást vállalunk maximálisan 5000 kg tömegig.

Bővebben
 

 

Lézerhegesztés

A LEGPRECÍZEBB ESZKÖZÖKKEL


A lézerhegesztés a legfinomabb varratkészítést teszi lehetővé. Alkalmazható például ötvözött és ötvözetlen acélok, nikkel alapú acélöntvények, alumínium és ötvözetei, réz és ötvözetei (ampco, bronz, stb.) valamint egyéb nemesfémek hegesztéséhez egyaránt. Sérült gyártószerszámok javításához a leghatékonyabb megoldás.

Bővebben
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az Elsner Kft.

A legkorszerűbb szerszámkészítés és szerszámtervezés alappillére a folyamatos fejlődés. 2009-től kezdődően több, a vállalat fejlődését nagymértékben elősegítő pályázaton indultunk és nyertünk.

fejlesztes

 

 

 

 

kiemelt partnerek bg3

Kiemelt partnereink

partner chryslerpartner audipartner bridgestonepartner continentalpartner tepartner thomaspartner delphipartner festopartner videotonpartner prettlpartner zollder
 

ELSNER MINŐSÉG VERSENYKÉPES ÁRAKON 

SZERSZÁMKÉSZÍTÉS A LEGKORSZERŰBB TECHNOLÓGIÁVAL

 

 icon szerszamkeszites

SZERSZÁMKÉSZÍTÉS

Legkorszerűbb gépsorok

TOVÁBBicon lezerhegesztes

LÉZERHEGESZTÉS

Legnagyobb precizitással

TOVÁBBicon cegunkrol

CÉGÜNKRŐL

Elsner minőség alappillérei

TOVÁBBicon tanusitvanyok

TANÚSÍTVÁNYOK

További garanciák a minőségre 

TOVÁBBicon geppark

GÉPPARKUNK

Koszerű robotok a gyártásban

TOVÁBBicon referenciak

REFERENCIÁINK

Szerszámkészítésben és tervezésben

TOVÁBB