Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt.

bg szerszamgyartas3

SZERSZÁMGYÁRTÁS 

Komplex megoldást adunk a professzionális szerszám tervezéstől nagy precizitású szerszámgyártásig. Szakértő munkatársaink technológiai tanácsadással állnak rendelkezésére a terméktervezéstől a fejlesztésig. Minden típusú gyártószerszám elkészítését vállaljuk, legyen az hidegalakító vagy melegalakító szerszám, műanyag fröccsöntő, fúvó szerszám, alumínium nyomásos öntőszerszám a legkisebb mérettől szinte a legnagyobb méretig, akár 8 tonna súlyig.

ISMERJE MEG GÉPPARKUNKAT

 

success

Komplett szerszámokat és szerszámalkatrészeket is készítünk, így a régebben gyártott szerszámokat költséghatékonyan felújíthatja, átalakíthatja, korszerűsítheti.success

CAD/CAM rendszerrel a legprecízebb CNC megmunkálógépeink, öt dimenziós megmunkáló központok, robot cellákhoz szakembereink tudása biztosítja a nagy pontosságú és minőségi szerszámok gyártását.

 

success

Kizárólag ellenőrzött minőségű, műbizonylattal ellátott alapanyagokból készítjük el a precíziós szerszámokat, amelyeket csak megbízható beszállítóktól vásárolunk.


 

success

A tervezés előtt egyeztetjük Megrendelőinkkel az esetleges speciális igények szerinti anyagválasztást és a konstrukciós kialakítást, vállalási határidőt, elkészítés utáni szerszámpróbákat.
 
ELSNER GARANCIÁK 

A Megrendelőink számára elkészült szerszámok átadásánál a szerszámpróbákat kizárólag a Megrendelő képviselőjének jelenlétében végezzük. Amennyiben minden követelménynek, előírásnak megfelel az új szerszám, abban az esetben kerül átadásra. Ezzel egyidejűleg átadjuk a gyártott mintadarabokat, és a szükséges mérési jegyzőkönyveket, előírt technológiától függően hőkezelésről készült műbizonylatot.

Az ELSNER Kft minden általunk készített szerszámra és készülékre, alkatrészre hosszútávú garanciát vállal. A szerszámgyártásban a kiemelt garanciális feltételeket a szigorúan ellenőrzött gyártási folyamataink szavatolják.

  

Lézerhegesztés

A LEGPRECÍZEBB ESZKÖZÖKKEL


A lézerhegesztés a legfinomabb varratkészítést teszi lehetővé. Alkalmazható például ötvözött és ötvözetlen acélok, nikkel alapú acélöntvények, alumínium és ötvözetei, réz és ötvözetei (ampco, bronz, stb.) valamint egyéb nemesfémek hegesztéséhez egyaránt. Sérült gyártószerszámok javításához a leghatékonyabb megoldás.

Bővebben
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az Elsner Kft.

A legkorszerűbb szerszámkészítés és szerszámtervezés alappillére a folyamatos fejlődés. 2009-től kezdődően több, a vállalat fejlődését nagymértékben elősegítő pályázaton indultunk és nyertünk.

fejlesztes

 

 

 

 

kiemelt partnerek bg3

Kiemelt partnereink

partner chryslerpartner audipartner bridgestonepartner continentalpartner tepartner thomaspartner delphipartner festopartner videotonpartner prettlpartner zollder
 

ELSNER MINŐSÉG VERSENYKÉPES ÁRAKON 

SZERSZÁMKÉSZÍTÉS A LEGKORSZERŰBB TECHNOLÓGIÁVAL

 

 icon szerszamkeszites

SZERSZÁMKÉSZÍTÉS

Legkorszerűbb gépsorok

TOVÁBBicon lezerhegesztes

LÉZERHEGESZTÉS

Legnagyobb precizitással

TOVÁBBicon cegunkrol

CÉGÜNKRŐL

Elsner minőség alappillérei

TOVÁBBicon tanusitvanyok

TANÚSÍTVÁNYOK

További garanciák a minőségre 

TOVÁBBicon geppark

GÉPPARKUNK

Koszerű robotok a gyártásban

TOVÁBBicon referenciak

REFERENCIÁINK

Szerszámkészítésben és tervezésben

TOVÁBB